Disk "Ve jménu života" od Bazylkhan Dyusupova - recenze

Artritida

1.3 5 - Velmi špatné

Celkem 27 hodnocení z nich - 7
20 pozitivní
negativní
Přejděte na webovou stránku

Valentine (Guest) 13.listopadu 2016

Promluvím se slovy Dmitrije Nagijeva.
Pane Dyusupove, jste G O S P O D I N I S E,
Vy jste CHELOSE E. Kéž vám Bůh dá dobré zdraví a dlouhověkost.

V tomto světě jsme všichni lidé, ale všichni jsme individuální. Někdo opustí problém během sezení před posluchači, například mladistvým šilinkem (on byl svědkem osobně), někdo má týden, měsíc, rok a pak další. To je podle mého názoru a pozorování. Mám nekompenzovaný diabetes mellitus (od 4 mm do 40 mm) + hypertenze "H" - stupně, to vše se zkušenostmi. Kolik více než 20 let "zvýšené" vedlejší účinky, tzv.. "háčky". Abychom se dostali k překonání hlavního důvodu, tělo se musí vyrovnat s "háčky" od začátku a pak čekáme na ne pomalé výsledky. Buďte trpěliví, pusťte situaci, hojte se, jděte, jděte.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (4)

Valentine (Guest) 18. dubna 2016

Není pravda, že relace zveřejněné na Internetu nefungují. Když jsem sledoval jednu relaci, začal jsem divoce zvracet a omlouvám se. Zároveň jsem cítil, že ztrácím vědomí. Skočil jsem na ulici a nevstoupil do místnosti, dokud se neskončila. Nevím, jakou reakci to bylo, ale myslím si, že toto všechno toto tělo odmítlo. Proto se již nevrátím k prohlížení těchto relací. Nyní se Kashpirovsky znovu objevil v dohledu. Vrátil se stejně jako do Ruska. Našel jsem jeho stránky (jen hledáním na Kašpirovském místě). Věřím mu 100 procent. Jednou mě vyléčil z eroze (když jeho sezení bylo v televizi). Na stránkách Kashpirovsky je 6 televizních programů, které můžete sledovat a poslouchat zdarma. Podívejte se na ně už dvakrát. Šedivé vlasy začaly ztmavnout. Už není bílá, ale ocelová barva. Jednou týdně všechno padlo na místo, a co je nejdůležitější, pec v zadní části hlavy se ve večerních hodinách zastavila, a to mě docela znepokojovalo. Myslím, že tento proces bude pokračovat. Po určité době můžete tyto programy znovu sledovat, abyste zachovali efekt. Jsem nesmírně vděčný Kashpirovskému a velmi mu věřím. Je psychoterapeutem od Boha, Ph.D. A pokud vaše tělo reaguje (jak sám vyjadřuje, když padnu), přínosy budou obrovské. Začíná procesy samoregulace, vstupuje na webové stránky, je zde spousta informací, najde 6 programů (jsou tam zavolany) a uvidíte, kolik chcete. A sledujte, jaké změny se vám dějí. Myslím, že se to neděje rychle. No, pravda, někdo jako.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (12)

Ivan (host) 10. dubna 2016

Je mi 69 let. Banda získaná pro život vředů. Disk jsem si koupil v roce 2014. Kurz jsem dokončil s manželkou. Ale efekt to necítil. Teď procházím druhým kurzem, možná to vyjde, kvalita záznamu na disku (hudba, video) je nechutná. Je opravdu nemožné vyrábět vysoce kvalitní disky za takové peníze? Bezděčně se plíží pochybnosti o pomoci podvodníkům.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (10)

Galina (host) 6. února 2016

Koupil jsem si aktualizovaný disk a to, co je zajímavé, jsem poslouchal všechna videa na tomto disku bez jakýchkoliv problémů, a to, že relace nemohla - počítač se odpojil. A kolikrát jsem se zúčastnil zasedání, počítač odmítl hrát. Co mám dělat, nevím.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (5)

Natalia (host) 9. listopadu 2015

Lidé, nenechte se zmást tím nejlepším šarlatánem a podvodníkem, myslím, že nebyl nic za to, že jeho nos byl zlomen „vděčnými zákazníky“. V roce 2013 jsem si koupil CD.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (16)

Svetlana (Guest) 29. srpna 2015

Byl jsem v létě v dusupově. Všechno je pravdivé a všechno funguje, jen neposílají disky kromě Kazachstánu a oficiálně pouze 3 body v Kazachstánu, které budou distribuovat disky, 5 disků (na akcii), které v reálném životě nebyly distribuovány.. Buďte všichni zdraví.

Zapomněl jsem psát, stahovat a falešné disky nefungují.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (15)

Dmitry (Host) 1. srpna 2015

Stáhl jsem si tento disk na internetu, jen pro případ, že jsem moc nevypadal, uvědomil jsem si, že ho nebudu používat, i když je nemocný.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (6)

Alexey (Guest) 27. června 2015

nevěřím charlotanům, řeknou ti, že po tom, co se podíváš na techniku ​​mávání rukou, budeš mít 18 let, harosh bude už tupý, naše zdraví je v našich rukou

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (5)

Anna (host) 11. června 2015

Plně souhlasím s Albertem z Ufy, který napsal recenzi na 21.9.2014 a řekl mi všechny mé myšlenky. Jsem šokován tím, co se děje na internetu, na oficiálních stránkách Dyusupova jsou taková videa rozložena tak chladně, jak pomáhá každému, vzniká pouze jeden názor - všichni od něj odkoupili. Možná je to dobrý doktor, ale ne na discích. Už jsem si objednal pět disků pro podíl na 7000 rublů. Chtěl jsem vyléčit svou mámu. Nejprve se rozhodl zkontrolovat výsledek pro sebe. Plná nula. Jak říká Dusupov, i bradavice zmizí. Nezachránil jsem disk z mých ran. Stalo se to jen horším zdravím. Napsal jsem mu na adresu, o vrácení peněz, ale ticho je naprosté. Nikdo se ani nepohne, nějakým způsobem se rozveselí, že výsledek je stále možný. NE! Přijaté peníze a to na vás zapomnělo! Chtějí od nás jen peníze. Moji milí, nespadají do takových krásných příběhů o tomto léčiteli. Viděl jsem v něm téměř poslední naději, protože lékaři jsou unavení z chůze, všude jsou jen peníze, fronty jsou šílené. Ale Dyusupov se ukázal být podvodem, vyděláváním peněz z víry lidí. Chci co nejvíce lidí, aby si přečetli moji recenzi a stokrát si před objednáním CD stačili. Mám pět kusů těchto disků, co je škoda vyřazených peněz.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (21)

Ivan (host) 18. února 2015

Lidé! Nevzdávejte se tomuto šarlatánovi, neplýtvejte penězi a ne obohacujte tohoto podvodníka, najal různé akademické hodnosti a oklamal nic netušící občany. Zamyslete se znovu a neopakujte naše chyby.

Pomohlo Vám toto hodnocení? Ano (16)

Bazylkhan Yusupov ve jménu života. Kolik je oficiální medicína? Bazylkhan Dyusupov "Ve jménu života"

Legendární muž Hadji Bazylkan Dyusupov a „Ve jménu života“, jedinečné léčebné setkání svého druhu, se již podařilo získat několik recenzí v průběhu několika let úspěšného prodeje na internetu, což je v drtivé situaci pozitivní. Nicméně, stejně jako každý jiný léčitel, existují jak fanoušci, tak skeptici, kteří tuto techniku ​​nazývají podvodem.

Toto uzdravení má za následek korekci aury - po jejím obnovení se obnoví celý organismus. Všechny nemoci zmizí, a dokonce i ty, které konvenční medicína nemohla pomoci, budou vyléčeny.

Haji Bazylkhan Dyusupov je vlastně legendou člověka, který díky svému uzdravení zvítězil ve světě. Šíří svou unikátní metodiku pro všechny, kteří se potřebují zbavit různých nemocí. Bazylkhan Dyusenbievich udělal neuvěřitelný příspěvek k rozvoji medicíny, získal titul akademik a národní léčitel republiky Kazachstán. Nicméně, on je mezi nemnoho kdo mít nejvyšší postavení - léčitel mezinárodní úrovně.

Bazylkhan Dyusupov udělal pout (hajj), díky čemuž má v muslimských zemích velkou úctu. Proto je slovo "haji" přidáno na začátek svého jména - mezi muslimy se zdá, že takový člověk je okraden svatostí.

Poměrně málo lidí z řad léčitelů ho považuje za svědomitého a spravedlivého člověka, který ví, co říká a je zodpovědný za své činy. V průběhu let Haji Dusupov vytvořil a zdokonalil svou techniku ​​pro léčebnou relaci „Ve jménu života“, která je zaměřena na léčení lidí, pro něž byla tradiční medicína neúčinná. Základem této metody byla dlouhodobá studie léčitele, která byla doplněna užitečným výzkumem jeho předchůdců. Shromážděné informace a dovednosti po mnoho staletí mohou mít v současnosti nejcennější dopad na člověka.

Bazylkan má následující cíle:

  • Vynechat jakékoli riziko pro lidské zdraví;
  • dosáhnout 100% výkonu;
  • vyloučit z léčby léků, které mohou poškodit lidskou imunitu.

Můžete posoudit, zda scammer je Bazylkhan Dusupov nebo ne, podle zpětné vazby, kterou pacienti opustili. Několik lidí souhlasí, že celou cestu léčení provede, ale z mnoha důvodů pro některé z nich to není možné. Metoda „Ve jménu života“ pomohla v životě více než tuctu lidí, kteří zoufali kvůli objevení svých strašných nemocí.

Moderní zdraví

Hlavním důvodem zhoršení zdraví všech lidí na naší planetě je podle mnoha lékařských odborníků a léčitelů považováno za změnu životního stylu - je to stále intenzivnější a zhoršuje se životní prostředí díky struktuře moderních měst.

I když vezmeme v úvahu skutečnost, že průměrná životnost osoby roste, obecné statistiky ukazují, že lidé začali onemocňovat mnohem častěji, zejména ti, kteří žijí na území megalopolů. Důvodem je špatná ekologie a časté stresující situace. Všechny tyto faktory mají nejhorší vliv na lidský imunitní systém, což vede k rozvoji různých narušení práce lidského těla.

Řada důvodů, které nejčastěji vedou k výskytu poruch v těle:

Ve svých videozáznamech adresovaných lidem Haji Bazylkhan opakovaně zdůrazňuje škodlivost výše uvedených okamžiků. Někteří lidé nechtějí něco změnit ve svém životě, zatímco jiní mají touhu, ale nemají vytrvalost a trpělivost.

Zvláštní důraz by měl být kladen na takové faktory, které nejvíce ovlivňují lidskou imunitu:

  • nedostatečný a nesystematický spánek;
  • neochota hodně přemýšlet a udělat něco užitečného;
  • absolutní odchylka od činností souvisejících s pohybovou aktivitou, včetně sportovních aktivit;
  • užívání alkoholických nápojů nebo drog, kouření;
  • nekontrolovaného a nechráněného pohlaví.

Léčitel Bazylkan Dyusupov věří, že téměř všechny problémy v životě člověka, až 90%, se objevují kvůli ignorování základních pravidel života. Hlavním postojem v metodice „Ve jménu života“ je odolnost vůči všem projevům nesprávného životního stylu, včetně potravin, které velmi ničí zdraví.

Rozdíl od jiných metod

Po absolvování hlavního léčebného sezení „Ve jménu života“ bude člověk schopen obnovit a získat dřívější zdraví. Bazylkhan Dyusenbievich uvedl do praxe speciální techniku, která působí současně v několika směrech, neutralizuje negativní vnější faktory. Lékaři považují tuto metodu za jinou, ale všichni se domnívají, že tento typ léčby má v každém případě pozitivní účinek.

Jednání Dyusupova se liší od kurzů jiných léčitelů zapojených do eliminace všech nemocí bez výjimky. Metodika „Ve jménu života“ není založena na léčbě specifického onemocnění, ale na neutralizaci všech faktorů, které vedly ke změně zdraví pro horší. Kurz popsaný ve videu říká, jak posílit lidské zdraví aktivací nečinných samoregulačních mechanismů, což vede k úplné neutralizaci onemocnění a k prevenci jeho vzniku v budoucnu.

Ve skutečnosti je tento způsob léčby začleněn do metody Dyusupova „Ve jménu života“, která je na video disku zaznamenána v plném rozsahu. Objednávku lze provést na adrese. Kromě toho můžete na webu vidět video recenze skutečných lidí, kteří byli uzdraveni.

Princip "Ve jménu života"

Jednou z větví v hojení je obnovení odolnosti lidské aury, která ji chrání a léčí.

Na disku Bazylkan Dyusupova shromáždila cenné znalosti, což je metoda léčby jakéhokoliv druhu nemoci. Film „Ve jménu života“ nenese informace, které jsou náhodně prezentovány, i když někteří to považují za případ negativních recenzí. Film obsahuje pouze užitečné informace, sestávající z řeči léčitele, vyjádřené ve zvláštních frázích a slovech, které podvědomě mohou člověka zapomenout na utlačující nemoci. Až poté, co odejdou nepříjemné myšlenky, bude organismus schopen aktivovat proces samoléčení. Poté se pacienti začínají cítit lépe a lépe.

Je Bazylkhan Dyusenbievich opravdu tak skvělým moderním léčitelem, nebo je to jen obyčejný podvodník, jehož je obrovské množství? A obsahuje disk s filmem pravdivé informace, jak se zbavit jakékoli nemoci, nebo je to naprosto k ničemu?

Léčivá technika „Ve jménu života“ samozřejmě není všelék a léčitel ji zmiňuje. Můžete si to ověřit na jeho webových stránkách a čtení příslušných recenzí o metodice. V první řadě se jedná o pomoc lidem, kteří jim skutečně věří a chtějí se zotavit. Nemá smysl se dívat a studovat techniku ​​na člověka, který je například těžkým pijanem a který v žádném případě tento zlozvyk neodejde.

Vždy stojí za to připomenout:

  • Pacient musí být připraven vydržet celý průběh boje s nemocí;
  • Tato technika je zaměřena na léčbu nevyléčitelných onemocnění, ale ne na nevyléčitelných pacientů;
  • Film odstraňuje z lidského podvědomí samotný program, zaměřený na rozvoj onemocnění, o kterém si člověk neuvědomuje, že existuje. Tento program postupně zničí lidské tělo.

Často se vyskytují pacienti, kteří si stěžují na bolest srdce, nízký nebo vysoký krevní tlak, celkovou únavu. Po vyšetření těchto lidí se ukazuje, že nemají žádné abnormality v těle. V důsledku toho se ukazuje, že takovým lidem nebude pomáhat klonidin, ale vhodný psychoterapeut. V centru filmu je přesně to samé a pomoc spočívá na psychologické úrovni, osobě, která je zapletena do vlastních problémů. A, jak víte, z těchto důvodů, nemoci a rozvíjet nejčastěji.

Je třeba mít na paměti, že patologické změny v těle, které vedly k rozvoji závažných onemocnění, nelze léčit pouze touto metodou. Měli byste pokračovat v pití léků předepsaných lékařem a zároveň studovat film "Ve jménu života". Pouze v tomto případě, po chvíli budete určitě cítit zlepšení, a bude možné odmítnout pilulky!

Jaké jsou důvody, proč je tradiční medicína často neúčinná?

Existuje mnoho lidí, kteří mluví o léčiteli špatně a v každém případě doporučil, aby si film "Ve jménu života" od Haji Bazylkan Dyusupov nekoupil. Ale jedna otázka se ptá: proč není tradiční medicína také absolutní zárukou léku?

Hlavním důvodem neúčinnosti současné medicíny je, že často neutralizuje symptomy a účinky patologických procesů, nikoli však příčinu onemocnění.

Jedním z příkladů principu léčby akutních respiračních infekcí, akutních respiračních virových infekcí nebo chřipky

  1. Jdeme k lékaři, pak do lékárny;
  2. kupujeme antibakteriální nebo antivirotika;
  3. používat “babičky” recepty.

V důsledku toho nemoc ustupuje a člověk si myslí, že je zdravý, ale po chvíli se všechno opakuje a znovu se s ním musí zacházet stejně. Výsledkem je, že imunitní systém začne pracovat horší a horší, protože veškerá práce je prováděna syntetickými drogami a ukazuje se, že bez nich nejsme nikde.

Může se zdát, že se jedná o beznadějnou situaci, existují však alternativní léčebné sezení, mezi nimiž je i Dyusupovská metoda „Ve jménu života“. Po uzdravení touto metodou se stejné nemoci znovu nedostanou k pacientovi. Převážný počet recenzí je pozitivní a všichni pacienti, kteří přijdou na schůzku léčitele, o něm mohou říci jen dobré věci.

Jak koupit disk "Ve jménu života"

Disk můžete zakoupit v Hadji Bazylkan Dyusupov „Ve jménu života“ podle níže uvedených odkazů na oficiálních stránkách léčitele. Existuje mnoho zkušebních videí o pacientech, které byste měli vidět. Platba je splatná při přijetí na poště. Ve velkých městech je možné kurýrní doručení.

Další možností nákupu je vyplnění objednávkového formuláře přímo na našich webových stránkách. Informace jsou automaticky předávány zástupcům Hadji Dyusupov. Během 15-30 minut vás budou kontaktovat, aby vám objasnili podmínky dodání.

Lidový léčitel Kazachstánu, Haji Bazylkan (Bazylkhan), Dyusupov, nabízí svým čtenářům a obdivovatelům nejnovější metodu, kterou vyvinul. Léčivé sezení Bazylkhan Dyusupov zaznamenané na disku vám umožní bezpečně léčit, když sedíte doma v křesle a ignorujete návštěvy zdravotnických zařízení.

Vypadá to docela fantasticky, nicméně, při pohledu na video recenze lidí, kteří byli uzdraveni Bazylkhan Dyusupov, můžete nedobrovolně začít přemýšlet o věrohodnosti takové metody.

Jaké problémy lze vyřešit?

Podle lidového léčitele Haji Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov není na světě absolutně zdravých lidí. Dokonce i děti mohou najít skryté zdravotní problémy, a dokonce ani u lidí středního věku a starších lidí není těžké najít „celou partii“ patologií. Není to nutně tělesné postižení, špatné návyky, postupně otrava život člověka a narušující fyziologická rovnováha - také druh nemoci. Kouření, alkohol, drogy - vše, co postupně, po léta, metodicky vyvolává zdravotní problémy, odvádí vitalitu a vede k smrti.

Haji Bazylkhan Dyusupov vytvořil unikátní způsob léčby nemocí

Léčebné sezení „Ve jménu života“, které nabízí Haji Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov, lze využít v následujících případech:

  • Rýma, sinusitida, nachlazení.
  • Alergické stavy.
  • Jakékoliv onemocnění vnitřních orgánů.
  • Bolest v páteři a kloubech.
  • Problémy s viděním a sluchem.
  • Alkohol a závislost na tabáku a mnoho dalších nemocí různého původu, včetně těch, které jsou v oficiální medicíně považovány za nevyléčitelné.

Každý, kdo využil nabídky Haji Bazylkhan Dyusebievich Dyusupov, se může zbavit všech nemocí a špatných návyků.

Co znamená zdravý člověk?

Haji Bazylkhan Dusupov dává jednoznačnou definici toho, jak má být člověk zdravý. Co to znamená - zdravý člověk? Podle výkladu slovníku "zdraví" je:

  • Tento stav jakéhokoliv živého organismu, ve kterém jsou všechny orgány jako celek plně a správně schopny vykonávat své funkce;
  • Absence jakékoli nemoci.

Tak, podle Bazylkhan Dyusupov, být zdravý pro člověka je přirozený stav, který byl původně položen přírodou. Bohužel, být zdravý v moderní společnosti je v některých případech nedostupným luxusem. Skryté problémy může najít každá osoba, bez ohledu na věk nebo pohlaví. Podle Bazylkhan Dyusupova, autora metodiky „Ve jménu života“, mohou být neviditelní, ale jistě se projeví buď s věkem, nebo kvůli neočekávaným vnějším faktorům.

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov

Kolik je oficiální medicína?

Pokud jsou podle Bazylkhan Dyusupov všechny naše nemoci předurčeny, tak proč nechodit do zdravotnického zařízení předem, provést vyšetření a zahájit léčbu včas.

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov věří, že moderní medicína nemůže každému pomoci. Ačkoli správně poznamenává, že s rozvojem medicíny, mnoho nemocí přestalo být nevyléčitelné a zvuk pro lidi jako věta. To je nepochybně ten případ, ale proč se stát nestane zdravějším a úmrtnost na maličkost nemoci se zdá být mimo rozsah? Proč jsou přepážky lékáren plné drog, pokroky v medicíně jsou skutečné a smutné statistiky nadále „sbírají ovoce“?

Léčitel Kazakhtan Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov je přesvědčen, že moderní medicína je schopna dobře odstranit následky jakékoli nemoci, ale pouze v malé části ovlivňuje její příčiny.

Problém lze vidět na příkladu běžného nachlazení. Slzy očí, "voda" z nosu, kýchání a zimnice jsou příznaky onemocnění, které jsou každému dobře známé. U prvního znamení, pacient běží do lékárny, kopy do domácích potřeb, nebo se otočí k “babičce” prostředky, a jediný k úlevě od nepříjemných symptomů. Domácí léčiva podporují tento impuls "s třeskem" a nabízí stále více a více nových "zázračných" léků na zimu a chřipku.

Na první pohled příznaky zmizí, proces hojení se zřejmě urychluje. Ale... jen na chvíli! Po několika dnech se člověk stává navenek zdravým a poté, když je vystaven vnějšímu faktoru mírně, zima se znovu vrací. Opět "rychle působící" léky, "uzdravení", nemoc. Nekonečný začarovaný kruh, známý každému obyvateli planety.

Metoda léčby Dyusupova podle něj pomohla pacientům trpícím prostatitidou, bolestí kloubů, osteochondrózou, diabetem, spinální hernií, sinusitidou, hypertenzí.

Bazylkhan Dyusupov, autor metodiky „Ve jménu života“, správně poznamenává, že nepřetržitá léčba otravuje tělo chemií, imunitní systém sám bojuje proti nemoci. Osoba, která se nechtěně usadí na drogy, stane se rukojmím domácího farmaceutického průmyslu a je nucena znovu a znovu nakupovat finanční prostředky.

Bazylkhan Dyusupov, na stránkách svého webu, správně poznamenává, že „moderní medicína nikdy nechce svého pacienta zcela zdravě“! Zní to odvážně, ale pokud o tom přemýšlíte, je v něm racionální obilí. Absolutně zdravý člověk je nerentabilní především těm, kteří jsou v počátcích farmaceutického průmyslu, kteří „léčí“ ve zdech zdravotnických zařízení, které prodávají lékařské služby.

Zdravotnictví je především ziskem. A vše - nic osobního! Farmaceutický průmysl je jednou z nejziskovějších metod obohacování, jehož cílem je neustálý a stále rostoucí zisk. A kdo odmítne roční obrat v hodnotě několika miliard dolarů?

„Škodlivý“ lék, existuje alternativa?

Dokonce i William Shakespeare jednou poznamenal, že: „zloděj vyžaduje život nebo kabelku, a lékař vyžaduje život a kabelku“. Je těžké se hádat s klasikou, která prošla všemi kruhy pekla a zaplatila obrovské částky za léčbu, ale stále se nestávala zdravou.

Dobré léky jsou vždy drahé, je plně odůvodněné, protože jejich vývoj, klinické zkoušky a výroba trvá roky. Stovky a někdy tisíce lidí už léta pracuje na vytvoření jedné jednotky drogy. To také vyžaduje obrovské peníze, které je třeba logicky vrátit.

Ale ne všichni lidé, zejména ve stáří, si mohou dovolit koupit si léky dokonce ani najednou, co mluvit o drogových kurzech, stojí desítky nebo dokonce stovky tisíc dolarů.

Samozřejmě je nutná oficiální medicína a léčitel Bazylkhan Dyusupov to nepopírá. Je však nutné si uvědomit, že je často neefektivní, a někdy je to prostě škodlivé pro lidské zdraví a stojí mu život.

Disky s metodikou "Ve jménu života"

A pokud moderní léčba nemůže pomoci, přicházejí na pomoc alternativní terapie, včetně metodiky „Ve jménu života“, kterou vytvořil léčitel Bazylkhan Dyusenbiyevich Dyusupov. Disk, na kterém je prezentován celý kurz, si můžete objednat na oficiálních stránkách. Díky němu bude pacient schopen:

  • Zbavte se nemoci navždy.
  • Vždy být v dobrém stavu.
  • Zapomeňte na znepokojení jeho nemocí.
  • Vždy cítit opravdu zdravého člověka.

Unikátní, vlastní vývoj Bazylkhan (basylkan) Dyusupov z Kazachstánu, nemá ve světě obdoby. Výsledky, které byly sledovány po desetiletí, byly ohromující, recenze vděčných klientů o metodě Dyusupova byly originální.

Jak to funguje?

Na disku je zaznamenána technika „Ve jménu života“, jejíž průběh nabízí léčitel Bazylkhan Dyusupov. Samotná metoda léčby je jednoduchá a složitá, ale bezpochyby se radikálně liší od všech typických metod, které lidé vynalezli.

Metodologie "Ve jménu života" má mnoho následovníků a pozitivní zpětnou vazbu

Bazylkhan Dyusupov si je jistý, že dokud člověk nezačne pracovat, co poskytuje příroda (mozek) a Bůh (energetická matice), nebude žádný smysl ani z nejmodernější a nejdražší léčby. Zasedání Bazylkhan Dyusupov zaznamenané na disku nezmiňují příznaky nemoci, ale zcela obnovují energetickou matrici lidského těla.

Kurz „Ve jménu života“ od Haji Bazylkhan Dyusupova pomáhá trpící osobě:

  • Obnovte energetický systém a matici.
  • Vnímání informací zaměřených na úplné uzdravení.
  • Podílet se na nemocech na energetické úrovni.
  • Úplně se zotavit.

Po přezkoumání nebo poslechu kurzu, který vyvinul Bazylkhan Dyusupov, který byl zaznamenán na disku, má člověk samočinný mechanismus pro obnovení svého těla. Mizející nemoci, které lékaři dosud neprokázali, postupně mizí. Osoba se prostě zotavuje.

Poslouchal jsem jen přes sluchátka. Konkrétně jsem tento disk neposlouchal s výjimkou léčby. Instrukce říkají, že pro plný efekt musíte poslouchat pouze 7krát. Ale když jsem poslouchal, zejména v prvních časech, cítil jsem se v mém těle vřele a bylo tam nějaké uspokojení a já jsem se dostal do snu. Stále jsem se probudil na stejném místě. A zapomněl říct. Teď cítím chuť chemikálií ve výrobcích.

Pochybná nějaká metoda. Pro tuto metodu obnovy těla je zapotřebí určitý mentální postoj a slepá víra v zázračnou sílu disku.

Disk se také používá při léčbě jejich onemocnění. Kvůli chronické... ano, všechno zůstalo se mnou. Ale v každém případě to nebylo horší. A „čerstvé“ rány, nachlazení, modřiny... zmizí 2-3 dny. Kromě toho vedete zdravý životní styl po dobu 7 měsíců. Nemám litování nákupu. Díky Bazylkhan Dyusupov

Než si koupíte disk, najděte si skutečné stránky (spousta falešných a stažených disků, které přirozeně nepomáhají) Jsem velmi potěšen, jsem poslouchal disk po dobu 4 let (nebudu seznam všech nemocí) Jsem 65 let, cítím se skvěle. Hlavní věc je vést zdravý životní styl. Zdraví vše! Poslouchejte pozorně Bazylkan Dyusupov a všechno bude v pořádku!

Pomáhá naladit pro obnovení

Nepracujte se sezeními a self-hypnózy

Objednal jsem si toto CD pouze na žádost mé babičky. Věří ve všechno. Takže o těchto videích slyšel od svých přátel. Bylo jí řečeno, že po tom, co se díváte, cítíte se o 10 let mladší: živost, lehkost, nic neublíží. A moje babička má neustálé bolesti hlavy. Celé tělo otrávilo pilulky. Tak jsem začal o tomto disku mluvit. No, nemohl jsem jí odmítnout, i když jsem tomu původně nevěřil.

Zapneme se, uvidíme všechny sezení, prostě jsem neměl dost nervů. No, babička nadšeně zachytila ​​každý pohyb, každé slovo. Po celém kurzu mi řekne, že se cítila lépe. Hlava začala být méně nemocná.

Téměř jistý, že self-hypnóza funguje. Ano, a bez rozdílu. Ať je to tak, ale tato akvizice pomohla. Ale neodmítám svá slova. Lidský mozek může dělat cokoliv. A dokonce se uzdravte vlastními myšlenkami.

Lidé si bez námahy vydělávají vředy špatným způsobem života a v okamžiku, s diskem nebo s průvodcem, se jich zbaví, NE a NE, disk vám jen pomáhá v léčení, musíte si najít sílu v sobě a snažit se o sebe. jíst méně, přesunout více, přestat špatné návyky, a ne spoléhat pouze na léčitele a Boha, jsou to jen pomocníci, zbytek závisí pouze na osobě. Hodně štěstí a zdraví všem

Pozitivní hodnocení

Disk jsem si koupil v roce 2015. Můj hlavní problém byl vysoký cukr, kompletně jsem si poslechl disk, Sakhar se vrátil k normálu, doktor se zeptal, jak se vám podařilo snížit hladinu cukru tak rychle.. Když odpověděla, že se Bazylkhan Dyusupov rozhlédl po disku,
je na mně jako na abnormální, dnes je rok 2019. cukr je normální. Pokud jde o léčbu, pokud nevěříte, že to pomůže, pak byste neměli startovat a disk opravdu pomáhá.

Celková hluchota. V ústech nebyl jediný zub. Po dvou sezeních jsem slyšel několik vět. Praktické „absolutní ucho“ po třech sezeních jasně slyší konverzaci s nízkým hlasem přes 3 místnosti. Objevily se známky růstu zubů, oteklých dásní, odkrytých špiček řezáků. Zlepšený celkový stav těla, vitalita. Velice vám děkuji za radost z komunikace. DĚKUJEME, že jste.

Zpochybnily všechny pochybnosti

V práci není můj tým s mládeží zvlášť mladistvý, takže se učím všechny drby a novinky z původních pramenů, říkám jim. Jeden zaměstnanec nedávno přinesl disk z jednoho léčitele z Kazachstánu. Jsem skeptický ohledně tohoto druhu výrobků. Vzpomněla jsem si, jak v 90. letech babička dala sklenici vody před televizi, seděla naproti a bavila se v té době slavnou psychikou. No a lidé z stepí, jak říkám Kazachové, se mi zdají jako šamany s tamburíny. Stručně řečeno, vážně jsem tyto informace nebral a zapomněl.

Pokud ne pro jednu věc, ale. Tento disk šel do rukou kanceláře, protože ten, kdo ho sledoval, mluvil o něm jako o zázraku. Už tu vyskočila ženská zvědavost a já jsem ji požádal, abych to chvíli vzal. V té době jsem se snažil přestat kupovat. Způsoby, jak jsem se snažil všechno: záplaty, knihy, žvýkačky, ale trakce fungovala pro mě.

Nevím, jaký druh kouzla, ale opravdu jsem zapomněl na závislost za týden. Na sedmi disku jsem je obvykle sledoval večer po práci. Vzpamatoval jsem si sen, přestal trápit bolest v krční oblasti. Z mého skepticismu nezůstala stopa.

V jazyce mého syna, léčitelské taxíky.

Léčení bez léků

Takový disk byl matce představen přítelem, který je pro její věk docela aktivní, ale nikdy nepoužila pilulky a jiné drogy. Abych byl upřímný, já sám jsem se zajímal o tuto metodu, vždy jsem věřil, že člověk může být vyléčen ovlivněním energetické matice člověka.

Jaké změny nastaly u mého mamula, abych začal tím, že přestala používat pilulky na nespavost, tlakové rázy, které se odehrály, aby byly úplně pryč. Pokud to bylo dříve narušeno problémy s trávením, pak byly také pryč, žádná další zácpa byla pozorována. Samozřejmě, že to není všechno zlepšení, ale pouze ty, které byly nejdůležitější.

Je úžasné, jak snadné je stát se zdravým, aniž byste se kojili léky. Pro uzdravení budoucnosti jsem nyní přesvědčen.

Koupil jsem si disk a nemám žádné lítosti, měl jsem nemocné slinivky břišní (přetrvávající okolní bolest v levém dolním hypochondriu), chronický pankreatin, bylo také nemožné pálení žáhy, které se bezprostředně po jídle zintenzivnilo (před poslechem disku jsem udělal ultrazvuk, kde jsem se dozvěděl, že jsem trpěl chronickým onemocněním) Pankreatin) Sedmkrát jsem si poslechl disk a začal čekat, abych tak řekl, abych si všiml, že se snažím všimnout, jaké změny, téměř okamžitě jsem si všiml, že pálení žáhy bylo pryč, s časem, kdy se záda a klouby rukou a nohou přestaly hroutit. na straně jsem byl rád a těšil jsem se na konec semestru (když uplynulo 7 měsíců), když uplynulo 7 měsíců, opět jsem udělal ultrazvuk, lékař byl trochu překvapen výsledkem (zdálo se mi, že je to), ale neudržel jsem tam speciální dietu a nepil jsem pilulky (kreon). Nechal jsem staršího bratra poslouchat disk (má lupus), léčebná doba ještě nevyšla, ale na kůži nejsou žádné skvrny, dal disku, aby poslouchal jeho matku, je to těžší, v 73 letech věku, skoky tlaku, neodmítly dát tablety, velmi silné tlakové skoky, Když se podíváme, můžeme snížit dávky o druhou nebo třetí Urs. Také v práci mi nikdo nevěří, říkají „je to proto, že jste přestali pít alkohol“, ale předtím mě pes kousl a byl jsem očkován proti vzteklině v nemocnici a nepil jsem alkohol po dobu 6 měsíců a nic takového. nevěří, že vaše právo, a Bazylkhan Dyusupov moc děkuji.

- Pomáhá znovu zažít chuť života

Plusy: pomáhá, pracuje bez tablet a injekcí, i když lékaři pokrčí rameny

Nevýhody: pozor na padělky

Ukazuje se někdy, aby se léky z lékárny nestačí. Lékaři často pokrčí rameny a zkusí jednu léčbu za druhou, ale požadovaný účinek se nedosáhne. Tak to bylo se mnou. Začalo to maličkostí v žluči. Operace proběhla úspěšně, strava byla pozorována, tráva byla opilá, ale po šesti měsících se zdálo, že se tělo vzbouřilo. Každý den jsem se probudil s bolestí na jedné straně, pak v druhé, pak s migrénou. Doslova to všechno zranilo a já už jsem měl čas pobíhat kolem všech úzkých specialistů a vyzkoušet téměř celý arzenál v lékárně, dokud jsem jednou neposlouchal jednoduchou radu od velmi zkušené zdravotní sestry z nemocnice, kde jsem byl při další léčbě. Starší žena mi poradila, abych se díval na DVD „Ve jménu života“, což je druh video pilulky pro všechny nemoci. Nejdřív jsem si myslela, že si srandu - jak mi může videoklip pomoci, když ani lékaři nevědí, co a jak se mnou zacházet? Mluvili jsme tedy asi dvě hodiny. Sestra mi řekla, jak sama trpí ženskými nemocemi a zotavuje se pouze prostřednictvím videokonferencí Haji Bazylkhan Dyusupov, a jak zachránila svého manžela před alkoholismem stejnými prostředky a jak se její sestra zotavila z artritidy a kolik lidí jí nedala disk Všichni byli jen vděční. Příběhy mě ohromily a rozhodl jsem se, že určitě nebudu horší. Požádala mou matku, aby mi nařídila zázračný disk, a jakmile byla propuštěna z nemocnice, začala sledovat. Po první lekci jsem pochopil, jak moc jsem byl lepší. Teď jsem zapomněl přemýšlet jak o pilulkách, tak o lékařech, cítím se dobře a podporuji správného vnitřního ducha a léčbu, především své podvědomí. Děkuji akademikovi a uznávanému léčiteli Dusupovovi a mé vděčné recenzi na jeho disky „Ve jménu života“.

Když byl disk v skromném balíčku v mých rukou, bylo pro mě docela těžké věřit v jeho moc. Stalo se tak, že mě život naučil nedůvěřovat pohádkám a zázrakům, ale vyžadovat jen fakta a výsledky. Ve skutečnosti tam byla jen jediná motivace pro prohlížení - rozhodně nebudu horší, takže se můžete dokonce podívat na léčitele, bude náhle překvapen. Zpočátku se mi zdálo, že film Ve jménu života mi začne říkat o sebedůvěře a statečnosti, ale ukázalo se, že všechno bylo poněkud složitější. Zaprvé, autor metodiky, Haji Bazylkhan Dyusupov, osobně garantuje účinnost svého kurzu, za druhé vysvětluje, proč jeho metody fungují, a za třetí, opravdu pomáhá. Obsahem terapeutického videa je druh symbiózy slov, hudby, podnětů a odhalení tajemství zdraví. Když se díváte na DVD, stává se, jako by byl teplejší, jako by se zahříval se sluncem, a klidnější, jako by někdo spěchal, aby vyřešil všechny vaše problémy, byl volný a chránil před všemi problémy. Jedním slovem se to stává velmi dobrým a ani okamžitě nevíte proč. Po několika málo sezeních jsem si konečně uvědomil, že bez pilulek dělám velmi dobře, nemám žádnou bolest a cítím se, jako bych se plaval v živém zdroji.

Přestal jsem běžet k doktorům, teď je to opravdu zbytečné. Máma však trvala na fyzickém vyšetření na sedaci a výsledky se zcela shodovaly s mými pocity - tělo je zdravé a nepotřebuje léky. Ošetřující lékař dokonce žertoval, že to byla pravděpodobně láska, která se mnou dělala takové zázraky, ale upřímně jsem mi řekl, že toto léčivé video mě uzdravilo. Ukázalo se, že lékař si je dobře vědom toho, kdo je Bazylkhan Dyusupov, recenze o něm se hromadí do celé nemocnice a nejsem první, komu disk skutečně pomohl. Lékaři z Kazachstánu jsou poctěni mezi lékaři a mnozí dokonce doporučují jeho sezení svým pacientům. Jak lékaři vysvětlují, síla medicíny není neomezená, ale síla víry a vnitřní může někdy překvapit a zázraky v práci. Haji videa nejen vštípit důvěru ve své vlastní zdraví, aktualizují energetické tělo, jako by se mění kód vlastní v těle, nastavení je pro obnovu a řádné fungování vnitřních orgánů.

Chcete-li zahájit vlastní léčbu, stačí mít disk a zařízení, abyste si ho mohli prohlédnout. Můžete sledovat film sám nebo s celou rodinou - to nebude mít žádný vliv na efekt. Mimochodem, aby pochopil Dyusupov, není ani nutné znát ruský jazyk, o čemž svědčí poděkování z různých zemí. E Existují omezení týkající se načasování názorů a jejich počtu. Disk lze přenést z ruky na ruku - neztrácí sílu svého videa. Pocit z různých lidí však může být odlišný. Například po první relaci jsem se cítil zahřátý. Nevím, jak to přesně vysvětlit, ale když jsem po celou dobu cítil zimnice, chtěl jsem se zabalit do deky, koberce nebo šálu, dokud mě něco zakrylo a dalo mi pocit tepla. Po sledování disku tento pocit ustoupil do pocitu bezpečí, jako kdybych byl na dlouhou dobu studený a nakonec se zahřál. Ale matka, která se mnou musela sledovat život ve jménu života, po tom, co film po dobu dvou hodin pořádně spal, jen si vzpomněla, že bolest v jejích kloubech prošla a migréna se přestala objevovat až po chvíli.

Obsah disku není hraný film se speciálními efekty, ale jeho pozorování je fakt. Vysvětlení pro video říká, že Dusupov, ve jménu života, vyvinul a zdokonalil několik let, dokud nepřinesl metodiku k ideálu. Všechny prostředky z prodeje disků, akademik posílá do svého zdravotního střediska, aby znovu pomohl lidem. Navzdory své velké oblibě a spoustě lidí, kteří mu jsou vděční, léčitel žije skromně a nepřestává citovat moudrost, že zdravý žebrák je mnohem šťastnější než nemocný krach. Nesouhlasím s tím. Teď se konečně cítím opravdu šťastná, protože jsem plná energie, neexistují žádné bolesti nebo podivné pocity, nesrozumitelné úzkosti a starosti. Vím jistě, že život je krásný a nemám ho unavený.

Po uzdravení jsem hodně hovořil s lidmi na fórech Haji. Nestydím se to doporučit lidem, kteří potřebují léčbu, protože já sám jsem prošel celou touto bolestí: když jste v těžké bolesti a žádné léky neposkytují úlevu. Naléhám na útěk z nemocnic a léčení pouze video kurzů, ale důrazně vám doporučuji, abyste se pokusili vidět ve jménu života Bazylkhan Dyusupov a přesvědčit se o jeho síle. Někdy se stále dějí zázraky - musím to přiznat pod tlakem nesporných faktů a své vlastní pohody.

Jediné, co vás chci varovat - buďte opatrní při objednávání. Bohužel, podvodníci nectí nic posvátného a dokonce i léčivé disky jsou drsně kované. Abych se nestal obětí podvodníků, doporučuji vám objednat disk Bazylkhan Dyusupov od jeho oficiálních distributorů -. S dodávkou nemají žádné problémy: Moskva, Petrohrad, Jekatěrinburg a další města jsou pravidelně obsluhovány. Služba je příjemná a disk je dodáván v neporušeném originálním balení. Chcete-li začít, stačí začít procházet.

Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov se narodil 1. ledna 1956 ve vzdálené vesnici Vysokogorka, která se nachází v okrese Kurchum východního Kazachstánu. Potom jeho rodiče nemohli ani naznačit, že by se toto dítě z jednoduché a obyčejné rodiny později stalo slavným lidovým léčitelem Haji Dyusupovem.

Medicína Bazylkhana Dyusenbievicha se začala zajímat od útlého věku. Vždy se snažil pomáhat druhým a spolu se studiem struktury lidského těla a schopností těla začal studovat farmakologii a škodlivé účinky na lidské tělo chemikálií. V tomto ohledu začal hledat způsoby, jak léčit lidské tělo bez léků - lidových prostředků a začal vážně postupovat po cestě lidového léčení.

V roce 1995, Bazylkhan Dyusupov byl cvičen na škole tradiční medicíny Republikánského vědeckého a praktického centra pro orientální a moderní medicínu pod Ministerstvem zdravotnictví Republiky Kazachstán a obdržel certifikát v cyklu "Bioenergie, jasnovidectví a Aurovision" a okamžitě začal praxi v léčebném centru, které organizoval. Po chvíli toto zdravotní středisko (malý byt, ve kterém se koná léčebná praxe Dusupova) začíná navštěvovat desítky lidí, a díky svým hlubokým znalostem, lásce k lidem a upřímné touze pomoci jim Bazylkhan Dyusupov začal dostávat řadu vděčných připomínek. Jeho metody chtějí testovat pro sebe stále více lidí, kteří potřebují pomoc. Ale lidový léčitel sám věřil, že vstoupil až na samý začátek dlouhé cesty a stanovil jako cíl neustálý výcvik a zvyšování vlastní kvalifikace v oblasti léčení.

V roce 1996 získal diplom v oboru Hypnology, diplom z lidového léčení po studiu na Moskevské hypnózové škole v Mezinárodním centru pro rozvoj sociálních iniciativ a diplom v kvalifikaci Bioenergetická účinnost na Akademii ezoterických věd. Poté studoval na škole tradiční medicíny v Kazachstánu v cyklu "Duchovní léčení", v roce 1998 studoval v Petrohradě v rámci programů Světové asociace tradiční medicíny na "Teorie a praxe masáže" UNESCO a "Alternativní medicína a psychologie" a získal diplomy v oboru. „Masážní terapeut“ a „poradenský psycholog“. Ve stejné době, Haji Bazylkhan Dyusupov obdržel povolení k provádění zdravotních preventivních zasedání pomocí metod vyvinutých Moskevské školy hypnózy ve spolupráci s Mezinárodním centrem pro rozvoj sociálních iniciativ, stejně jako právo organizovat místní pobočky školy. Stále více lidí, kteří ztratili víru v oficiální medicínu, přichází do Bazylkhan Dyusenbievich Dyusupov, doufajíc v uzdravení a příjem pomoci tradičního léčitele a plné uzdravení, začínají radostný život.

Zásluhy lidového léčitele Kazachstánu mohou být dlouhodobě uvedeny, protože se nikdy nezastavil ve svém vývoji, neustále zlepšoval své dovednosti jako lidový léčitel a pracoval s velkou oddaností a energií. Lidový léčitel Bazylkhan Dyusupov byl pro svůj neocenitelný přínos a práci zaměřenou na léčbu tisíců pacientů opakovaně udělován diplomy, diplomy, diplomy a vyznamenání a medaile státu. Bazylkhan Dyusenbievich udělal poutě (hajj), díky které má nyní v muslimských zemích velkou úctu. Proto je slovo „haji“ přidáno na začátek svého jména a mezi muslimy je taková osoba považována za oblečenou svatostí.

Od roku 2011 začal Haji Bazylkhan Dyusupov pořádat léčebné semináře v Moskvě pro všechny. Vydal audio-video show na jedinečné léčebné metodě "Ve jménu života". Léčivé sezení sbíralo více než 15 let léčebných zkušeností, nejhlubší znalosti a nepochybný talent Bazylkhan Dyusupov. Tato DVD setkání pomohla tisícům lidí z Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Kazachstánu vyléčit z různých nemocí a nemocí, včetně těch, které tradiční medicína nazývá nevyléčitelná. Zasedání dostalo osobní doporučení od takových slavných osobností jako finalistky 6. bitvy o psychiku Kazhett Akhmetzhanova (prohlížení videa) a host populárního televizního programu na TNT kanálu „Nevysvětlitelné, ale pravdivé“ - Sergej Druzhko (recenze).

Haji Bazylkan Dyusupov může být právem nazýván "mužskou legendou", koneckonců nejen video session "Ve jménu života", ale i jeho další videozáznamy, například z diabetu, závislosti na alkoholu a tabáku, z osteochondrózy, z nemocí pohybového aparátu a nemoci. d. jsou jedinečné ve svém druhu a mají obrovský úspěch a četné recenze. Sessions nemají ve světě obdoby a jsou objednány i z USA a Evropy. Technika video session zahrnuje korekci a obnovu aury člověka (energetické tělo osoby), po které všechny nemoci zmizí, celé tělo je obnoveno. Pokud chcete dát sebe a svým blízkým plný a šťastný život, ve kterém nebude místo pro nemoci, pak Haji Bazylkan Dyusupov vám bude moci pomoci s tím!

Video ještě není načteno. Obnovte stránku později.

Předchozí Článek

Ulna bolavě